Please return following links to the footer:
Designed by hcg injections, thanks to: http://cheaptomssale.co.uk/, hCG and website
Korábbi

Korábbi

SENKI SHOW A FÁKLYÁBAN

Ahogy Csak Egy Senki, úgy a művészettörténelem is fordulópontjához érkezik 2019. június 8-án a Fáklya Klubban! Soha nem látott show-val készül a Senki Produkció, életre keltve a dalok mondanivalóját!

LEMEZBEMUTATÓ KONCERT A DÜRER KERTBEN

2018. október 18.-án este 20°° órától tartottuk  lemezbemutató koncertemet a Dürer Kertben. Hatalmas buli volt! Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek aki tiszteletét tette, rajongóknak, barátoknak, hozzátartozóknak! Emlékezetes este marad!

Csak Egy Senki lemezbemutató koncert -Dürer Kert

FOTÓK A KONCERTRŐL

KONCERT AZ S8 UNDERGROUND CLUB-BAN

2018. december 21.-én este 20°° órától tartottuk,  idei második koncertemet az S8-ban. Kiváló hangulatú zúzós buli volt, egy remek helyszínen! Profi hangmérnök és háttércsapat gondoskodott a tökéletes hang- és fénytechnikáról. Köszönöm mindenkinek aki közreműködött, és azoknak is akik eljöttek!

2018.DEC.31 | S8 SZILVESZTERI BULI 

Búcsúztassuk együtt a 2018-as esztendőt, és koccintsunk a Boldog Új Évre! Fergeteges koncertsorozat vár mindenkit az AKELA, HISZTÉRIA, GREEN HELL, CSAK EGY SENKI azaz jómagam jóvoltából.  Helyszín: S8 Underground Club. Nyitás: 19°° 

2019.MÁRC.1 | S8 ÉVNYITÓ BULI

Köszönöm mindenki jelenlètèt ès a sok bólogató buksit! Királyak voltatok! A legjobb èrzès az volt amikor visszahallottam 1-2 dal rèszletet a soraitokból! 

2019.MÁRC.30 | S8

Az egyik legjobb buli volt eddig amelyen felléphettem. Őrületes hangulat, tomboló közönség. Innen folytatjuk. Hamarosan közzé lesz téve a következő akciónk időpontja.